+++ 37. Int. Budo-Camp Holland 2024 vom 21.-27.07.2024. Flyer und Anmeldung jetzt verfügbar ! +++

Ulla, John og 4 elever fra Zanshin har i sommerferien være på Sri Lanka i 2 uger. En uge med træning hver dag og derefter en uges ferie. Ulla fortæller her om deres oplevelser fra turen.

John og jeg rejste i juni måned 16 dage til Sri Lanka sammen med Jimmy, Lars, Nikolaj og Christine, alle elever fra ATK selvforsvars holdet. Rejsen frem og tilbage var anstrengende 32 timer hver vej incl. div. ventetider. til gengæld havde vi 2 uger med fantastiske indtryk og oplevelser , samt et klima der var uovertruffet. Solen skinnede og alt var frodig grønt. En hel anden verden. Vi landede i Colombo en by med 1.5 mil. indbyggere. I lufthavnen blev vi modtaget med blomsterkranse og herefter kørt til Negombo en bade og fiskerby hvor vi skulle bo. Selve åbningen af Budo Camp 2004 foregik med flaghejsning og nationalmelodier fra alle 9 deltagende lande, Danmark, Tyskland, Schweiz, Østrig, Canada, Holland, Polen, Serbien og Sri Lanka. Herefter blev der udført en singhalesisk ceremoni, hvor udvalgte personer, bl.a. John og jeg, skulle tænde en stor olie lampe med en masse små væger. Der blev holdt tale, og alle trænere blev præsenteret

Der blev trænet flittigt, både ude og inde. John havde 65 elever til undervisning på stranden hver dag.

Jeg delte Yoga undervisningen med en Yogalærer fra Sri Lanka, Niman Fernando. Det var dejligt at Zanshin-Yoga blev modtaget med lige så stor interesse, som da det blev præsenteret i USA. Jeg fik en varm og god kontakt med Niman Fernando. Vi havde mange hyggestunder uden for træningen.

John havde ikke meget tid til egen træning. Det lykkedes ham dog at finde sammen med Daya Samarasekare, chefinstruktør for Sri Lanka nationale karate organisation. Daya underviste John i Angan Pora, som er stokkekampteknik med lange stokke.

Ferie ugen blev lidt opsplittet, idet John sammen med 2 Tyske instruktører var inviteret til at undervise på en politiskole med 35 betjente. Derefter var vi alle 6 , Lars, Nikolaj, Christine, Jimmi, John og jeg på en 2 dages safari som var en helt fantastiskt oplevelse. Der var noget for alle sanser. At opleve, at gå blandt kanel, vanilie, peber og muskat TRÆER, det sætter gang i lugtesansen og øjnene fryder sig over de smukke blomster på træerne. Vi oplevede også templer med kæmpe store buda figurer, bjergbestigning, te plantager og meget andet. Højdepunktet var nok elefantplejehjemmet, med ca 60 elefanter i alderen fra få måneder til ca 6 år. Der på forskellig vis var blevet forældreløs eller mishandlet af krybskytter. At se så mange elefanter bade og derefter spise var noget helt for sig selv. De små baby elefanter teede sig som små børn i vandet, derefter stod den på sutteflasker, 7 stk. á 1. liter mælk pr. baby.

Campen sluttede med taler, gaver, diplomer, medaljer og rørende afskedsscener. Et sidste kik på strand og palmer og så en kamp for at lukke kufferterne. Alle kan roligt misunde os denne oplevelsesrige tur. BudoCamp 2004 kan vi leve længe på.
Nu er der igen fuld gang i budo skolen Zanshin

Som man siger på Sri Lanka.

Ayobowan!
Autor: Ulla Lundberg, Budo Skolen Zanshin Danmark

   

Newsletter  

   
Facebook Image
   

Heute 152

Insgesamt 614496

Aktuell sind 58 Gäste und keine Mitglieder online

   
© Budopro